Winkelmand
€0,00

Aroma vernevelaar

Toont alle 5 resultaten


Aroma vernevelaars voor thuis of op kantoor

Een aroma vernevelaar (ook wel diffuser of verstuiver genoemd) gebruik je om etherische oliën door een ruimte te verspreiden. Door het verspreiden van de olie, zuivert de lucht in de vertrekken waar je leeft, slaapt en werkt. Plus, het ruikt hartstikke lekker.

Zuiveren van de lucht

Wist jij dat de kwaliteit van de lucht in je huis of op je werk vaak niet zo goed is voor je gezondheid? De kwaliteit van de lucht wordt namelijk beïnvloed door allerlei factoren: huisstofmijt, vocht, microben, huisdieren, kookluchten en de rook van sigaretten. Daarnaast speelt een slechte isolatie en te weinig ventilatie ook een rol bij de kwaliteit van de lucht. Door gebruik te maken van een aroma diffuser, verspreider, verdamper, vernevelaar of verstuiver kun je deze ongezonde deeltjes in de lucht afbreken en weer gezonde lucht inademen.

Hoe werkt een aromaverstuiver?

Wil jij schone lucht in jouw huis of kantoor? Een aroma vernevelaar is heel eenvoudig in gebruik. Je vult de verdamper met water en sprenkelt een paar druppels etherische olie voor diffuser direct op het oppervlak. Zodra je de verspreider hebt aangezet, wordt er een lichte nevel door de ruimte verspreid en vult de ruimte zich met de heerlijke geuren van de aroma olie die jij hebt uitgekozen. Zodra er te weinig water in het apparaatje zit, schakelt de diffuser zichzelf automatisch uit.

Aromalamp en sfeerlamp ineen

Een aroma diffuser is niet alleen een geurverspreider, maar kan ook een sfeerlamp zijn. Zodra je het apparaat aan zet, wordt het lichtsysteem van de aromalamp geactiveerd. Sommige lampen schijnen verschillende kleuren, maar er zijn ook lampen die bijvoorbeeld alleen maar een zachte, blauwe gloed verspreiden. Zo draagt een aroma verstuiver niet alleen bij aan een heerlijke geur en een schone lucht in je huiskamer, slaapkamer of werkruimte, maar zorgt het ook voor een sfeervolle verlichting.

Lorem elit. ut porta. mattis leo. commodo tempus ipsum