Winkelmand
€0,00

Sauna geur

Toont alle 19 resultaten


Sauna geur voor de juiste stemming

Een saunabezoek is niet compleet zonder een opgietsessie toch? Sauna geuren brengen jou namelijk in de juiste stemming. En als je een thuissauna hebt kun je al helemaal zelf bepalen welke geuren je in jouw sauna gebruikt, afhankelijk van je stemming en hoe je je voelt. Er is veel keuze aan sauna oliën en sauna opgietmiddelen in allerlei geuren en blends van geuren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf bepaalde geurtjes met elkaar te mengen. Zo creëer je bij elke sessie jouw eigen beleving.

Sauna opgietconcentraat of etherische olie gebruiken?

Voor een sauna opgieting kun je een opgietconcentraat of etherische olie gebruiken. Beide middelen meng je met een hoeveelheid water voordat je het over de hete lava- of saunastenen giet. Een opgietmiddel is makkelijker in gebruik omdat een etherische olie vaak moeilijker te doseren is. Welke van de twee middelen jouw voorkeur ook heeft, lees altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking voor de juiste dosering!

Verkrijgbare sauna aroma’s en hun werking

In onze shop vind je een leuk assortiment aan saunageuren van verschillende merken. Maar wat is de werking van de diverse sauna luchtjes en hoe ruiken ze? We zetten er een paar voor je op een rijtje:

Accessoires voor de opgieter

Als saunameester (thuis of in een wellnesscentrum) heb je, naast een goede opgiettechniek, ook een aantal accessoires nodig. Denk aan een sauna emmer met opgietlepel, een omslagdoek (pestemal) of saunakilt en een ‘zwaaihanddoek. Kijk in onze shop bij sauna accessoires en sauna textiel.

risus. massa Aenean quis, diam Curabitur