Winkelmand
€0,00

Betalen bij Kuulpi.com is veilig. Voor het afhandelen van betalingen in de webshop maken we gebruik van een Nederlandse betaalprovider: Mollie. Zij zorgen ervoor dat jouw betaling van jouw bankrekening naar onze bankrekening wordt overgemaakt. Onze bankrekening is ondergebracht bij de Nederlandse KNAB bank. Van die hele operatie merk jij niets. Het gebeurt allemaal snel en veilig via een beveiligde internetverbinding. Die herken je aan een groen slotje in de adresbalk en het webadres dat begint met https://. De letter ‘s‘ staat voor: Secure.

Veelgestelde vragen over betalen

Je kan online betalen met de meest voor de hand liggende en de veiligste betaalmethoden die iedereen kent:
  • iDeal
  • Bancontact
  • ING Home’Pay
  • Klarna Achteraf betalen (alleen in Nederland)
Ja, alle prijzen in de webshop worden weergegeven inclusief 21% BTW.
Yes! Ook zakelijke klanten (in bezit van KvK- en BTW nummer) zijn welkom bij Kuulpi.com. Bestel je zakelijk? Informeer dan naar de mogelijkheden.
Ja. In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij jou de betaalmethode Klarna Achteraf betalen aan. Je betaalt dan aan Klarna. Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna is hier te vinden. Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.
ultricies Lorem ut elit. tempus commodo