Winkelmand
€0,00

Badzout

Toont alle 5 resultaten


Badzout voor een relaxte bad-ervaring

Ga jij vaak in bad? En kom jij dan ook helemaal tot rust na bijvoorbeeld een dag werken, een flinke strandwandeling of na intensief sporten? Je kunt je badsessie nog fijner maken door te kiezen voor een badzout met of zonder geur.

Ontspannen spieren

Badzout heeft een aantal positieve eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw lichaam helemaal tot ontspanning komt. De belangrijkste zijn:

  • externe spierontspanner. Zijn jouw spieren gespannen na het sporten of wandelen? Meng wat badzout met het warme badwater en je gezwollen spieren komen helemaal tot ontspanning;
  • werkt zuiverend voor de huid;
  • is goed voor de bloedcirculatie;
  • geeft je meer energie;
  • is geschikt voor de gevoelige en/of rode huid.

Een snufje voetenbadzout is ideaal bij vermoeide voeten. Ga met je voeten in een teiltje water met badzout zitten en je voelt de vermoeidheid uit je voeten trekken, aanrader!

Vlokken of korrels?

In onze webwinkel verkopen we badzout van verschillende merken en in 2 varianten: de bekende korrels of magnesium vlokken. De vlokken zorgen ervoor dat afvalstoffen via de huid worden afgevoerd. Het gebruik van magnesiumzout is goed voor de huid, zeker als deze overgevoelig is. Magnesium heeft ook een ontspannende werking.

adipiscing Aenean diam in facilisis suscipit quis, nunc