Winkelmand
€0,00

Badolie

Toont alle 13 resultaten


Badolie voor een zijdezachte en soepele huid

Het nemen van een warm bad is goed voor je geest en voor je lichaam. Even helemaal heerlijk ontspannen en wegdromen door de warmte en de geurige dampen die vanuit het water naar boven komen.

 

Door het nemen van een bad verzorg je op een natuurlijke manier je lichaam. Een ideaal product om daarbij te gebruiken, is badolie. Dit zorgt voor een fijn aroma en beschermt je tegen een droge huid.

Wat is badolie?

Er zijn verschillende producten voor in bad te koop, zoals badschuim, badzout en badolie. Die laatste wordt meestal gemaakt van natuurlijke, zuivere oliën en heeft als werking dat het de droge of ruwe huid beschermt. Het grote voordeel van badolie is dat je het kan mengen met badwater maar niet als een laagje vet op de oppervlakte blijft drijven. Door te baden in olie wordt jouw huid gereinigd en blijft er een laagje olie op je huid achter. Dit heeft een beschermende werking op de huid en zorgt ervoor dat deze zijdezacht aanvoelt en soepel blijft.

Welke badolie geur past bij mij?

Ben jij op zoek naar een fijne olie voor in bad? Er is volop keuze! Wil jij echt helemaal ontspannen? Kies dan voor een badolie met lavendel. Of ben je juist op zoek naar een olie met een opvrolijkende werking? Dan moet je zeker sinaasappel eens proberen. Eucalyptus gebruik je als je verkouden bent en wel wat verlichting kunt gebruiken. De houtachtige geur van dennen werkt harmoniserend en de zoete geur van jeneverbes heeft een stimulerend effect. Rozemarijn werkt dan weer motiverend. Kortom, er is voor iedereen en voor elke gemoedstoestand wel een geschikte badolie te vinden.

ut dolor libero risus ipsum in